Shun Yu Industrial Co., Ltd. производител специјализиран во истражувањето, maining се вклучат во производство Лента со плетенка in Taiwan, Развој и производство на Moulds. Сите наши производи се во согласност со меѓународните стандарди за квалитет и се многу ценети во различни пазари низ целиот свет.

Лента со плетенка

Лента со плетенкаSYTN101 Материјал:Најлон полиестер Боја:Растение/измешајте боја Тежина:Дебелина 35 мм:2 мм Големините и дизајните може да се прилагодат брзо време на испорака Потекло:Тајван Плетенка лента користи различни материјали за да се прикажат карактеристиките на плетенка.Лентите со плетенка се главно потенки, може да се користат како материјали за девојчиња’чевли.Можеме да им помогнеме на клиентите во дизајнирањето и развојот на уникатни производи со широка лента со плетенка.ширини на плетенка,боите и материјалите може да се обликуваат Различни стилови и карактеристики за да се задоволат потребите на клиентите,овој модел е направен за референца со плетенка лента како што е прикажано на сликата
Лента со плетенкаSYTN132,SYTN172 Материјал:Најлон полиестер Метално предиво Хартија Боја:Растение/измешајте боја Тежина:20 мм/32 мм-Дебелина 47 мм:2 мм-3 мм Големините и дизајните може да се прилагодат брзо време на испорака Потекло:Тајван Нашата компанија располага со различни големи машини,ширината на плетената лента е помеѓу 20мм и 50мм, а плетената лента користи различни материјали за да ги покаже карактеристиките на ткаењето,а различни материјали може различно да се обработуваат.На пример,Најлонскиот материјал може да се тркала и да се загрева за да ја направи површината мазна и светла,а и памучното предиво може да се депилира.Можеме да им помогнеме на клиентите во дизајнирањето и развојот на уникатни широкопојасни производи со плетенка.Ширината,бојата и материјалот на плетенката може да се обликуваат во различни стилови и карактеристики за да се задоволат потребите на клиентите.Овој модел е направен како референца за широкопојасни производи со плетенка.
Лента со плетенкаSYTN211,SYTN331 Материјал:Најлон полиестер Метално предиво Хартија пластика Боја:Растение/ ,измешајте боја Тежина:32 мм-Дебелина 80 мм:2 мм-3 мм Големините и дизајните може да се прилагодат брзо време на испорака Потекло:Тајван Лентата со плетенка е главно релативно тенка.Може да се користи во развојот на материјали за женски чевли,декоративни ремени за чанти или облека,ремени за камера,нараквица,и бенд за часовници.Плетената лента користи различни материјали за да ги изрази карактеристиките на ткаењето.Најлонскиот материјал ќе има светло чувство и е релативно силен.Материјалите за хартиени ознаки се залагаат за заштита на животната средина и создаваат различни стилови.Соодветно количество метално предиво може да го разубави целиот појас за да ги зголеми акцентите.Можеме да им помогнеме на клиентите во дизајнирањето и развојот на уникатни производи со плетенка лента. Ширината на плетенка,моделот и материјалот носи разновидност на стилови за да ги задоволи потребите на клиентите.Референцата за овој модел за изработка на широкопојасен интернет е прикажан на сликата.
Лента со плетенкаSYTN532 Материјал:Полиестер Боја:Растение/измешајте боја Тежина:60 мм-Дебелина 65 мм:2 мм-3 мм Големините и дизајните може да се прилагодат брзо време на испорака Потекло:Тајван Лента со плетенка може да се користи кај девојчето’чевли,ремени за камера,ремени за часовници,и ремени за чанта.Дебелината на ширината и моделот може да се приспособат за да се задоволат потребите на клиентите.Нашата компанија има произведено многу видови плетена лента за да ги задоволи ширината и дебелината.Овој модел е направен за повикување на плетената лента како што е прикажано на сликата.
Целиот персонал ќе полно работно срце услуги на

Лента со плетенка

за нашите клиенти да се вклучат во прошири плима на индустријата. Ние веруваме дека по продажба на услуги ќе започнат пред од дизајн и производство на строга квалитетот на системот.