Дотерување на кабелот за усни

Shun Yu Industrial Co., Ltd. е производител, снабдувач и извозник на Дотерување на кабелот за усни. Имаме напреден центар за управување и културни теории Групи и технологија 'рбетот. Со долгогодишно искуство во производствени и истражувачки техники во оваа област, ние сме квалификувани оддели за трговија и контрола на квалитет, преку кои го контролираме квалитетот на производството според стандардот на клиентот. Можеме да станеме многу доверлив извозник, производители и добавувачи.
Ние сме посветени да ви понуди одличен

Дотерување на кабелот за усни

во комбинација со високо квалитетна услуга и конкурентна цена. Исто така и ние може да произведе според вашите одредени стилови. Искрено добредојде вашите добри фирми прават добра соработка со нас!
  • Дотерување на кабелот за усни - LC2719
Дотерување на кабелот за усни
модел - LC2719
Кабел за усни со јамка
LC2719
  1. Материјал:Најлонско предиво Полиестерско предиво Метално предиво
  2. Боја:Растение/измешајте боја
  3. Тежина:7 мм-12 мм
  4. Големините и дизајните може да се прилагодат
  5. брзо време на испорака
  6. Потекло:Тајван

Кабелот со јамка за усни може да се користи на облека,перници,декорација на софи,и занаетчиски жици.Специјалниот кабел за усни го користи методот на јамка за да го зголеми чувството за плетење.Во споредба со општиот кабел за усни,Кабелот за усни со јамка се плете на посебен начин што е потешко да се направи,Кабелот со јамка за усни ќе има силен визуелен ефект,можете да направите совпаѓање на бои за да создадете око-фаќање производи Loop усна кабелот.Погледнете ја сликата за примерокот на кабелот за усни Loop.
Enquiry Now
производи Листа
Метален кабел за усниLC2719 Материјал:Метално предиво од најлон полиестер Боја:Растение/измешајте боја Тежина:7 мм-12 мм Големините и дизајните може да се прилагодат брзо време на испорака Потекло:Тајван Кабелот за усни може да се користи на облека,перници,декорација на софи,и занаетчиски кабел.На сликата кружниот дел е главното тело и шиењето на рамната страна.Кабелот за усни може да се плете во еднобојна плетенка,Дијамантска шема,мешана боја...итн.Мешањето со метално предиво ќе додаде повеќе око-фаќање визуелен ефект на кабелот на усните.Соодветното украсување на производот може да ја зголеми вредноста на производот.Металичкото предиво има различни бои и осветленост.Покрај тоа,Можеме да обезбедиме примероци за боја од метални предиво за клиентите да ги изберат според производот.Погледнете ја сликата за примерокот од металниот кабел за усни.
Кабел за цевководи за усниLC2719 Материјал:Најлонско предиво Полиестерско предиво Метално предиво Боја:Растение/измешајте боја Тежина:7 мм-12 мм Големините и дизајните може да се прилагодат брзо време на испорака Потекло:Тајван Кабелот за усни главно се користи во облеката,перници,декорација на софи,и занаетчиски жици.На фотографијата,Методот на плетење на кабелот за усни на цевките е да се направи предивото во тркалезен кабел,а потоа користете го кружниот кабел за да го плетете кабелот за усни.Кабелот за цевководни усни може да ја произведе бојата на царинските потреби.Начинот на производство на овој стил бара секундарна обработка,па материјалните трошоци се малку повисоки од трошоците за производство.Главните предива што се користат се полиестерско и најлонско предиво,но можете да користите и некои специјални материјали како што се хартиени ознаки,риболовни линии,пластични цевки…итн.за плетенка.Погледнете ја сликата за примерокот од кабелот за усни на цевки.
Полиестер/Најлонски кабел за усниLC2719 Материјал:Најлон полиестер Боја:Растение/измешајте боја Тежина:7-12 мм Големините и дизајните може да се прилагодат брзо време на испорака Потекло:Тајван Кабелот за усни може да се користи на облека,перници,декорација на софи,и занаетчиски жици.На сликата кружниот појас е главното тело и шиењето на рамната страна.Кабелот за усни може да се плете во еднобојна плетенка,Дијамантска шема,мешана боја...и многу други методи за усогласување на боите,кабелот за усни обично користи полиестерско предиво и најлонско предиво.Карактеристиките на овие две предива се многу слични.Предноста на полиестерското предиво е ако сакате да произведувате врвка за усни, минималната количина на нарачка ќе биде помала од најлонскиот кабел за усни.Нашиот добавувач на полиестерско предиво има повеќекратен примерок во боја од кој можете да изберете,додека најлонското предиво мора да биде столб-обоена за да се запознае со клиентот’потребите на бојата,во споредба со полиестер Основната количина на предиво и најлонско предиво треба да биде повеќе,но може подобро да ги задоволи потребите на клиентите за бои,Референцата на кабелот за усни е прикажана на сликата